Skip to main content

Fest på Särö Blomstermåla – låt oss sköta detaljerna så ni kan njuta av kvällen.

Fest på Särö

Blomstermåla är mer än bara en vacker plats, det är en helhetsupplevelse. Oavsett om du planerar en födelsedag, jubileum eller annan högtid, vi har allt som behövs för att göra ditt evenemang minnesvärt. Från DJ:s och fotografer till skräddarsydda menyer och unika aktiviteter, vår erfarenhet gör det möjligt att ta ditt evenemang till nästa nivå.

Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan koncentrera dig på att njuta av de speciella stunderna.

Tveka inte att höra av dig för att planera din fest hos oss. Vi ser fram emot att göra ditt evenemang till en oförglömlig upplevelse.

Citat-tecken

Ett innerligt TACK för en alldeles magisk dag hos er! TACK för underbart god mat, och fantastisk service, världsklass rakt igenom. Vi är så tacksamma, lyckliga och nöjda. Hälsa all fantastisk personal!

– Joakim & Elisabeth
Ett brudpar
Några människor som skålar med bubbel
Citat-tecken

“Ett hjärtligt tack för den otroliga dagen vi haft hos er! Maten var exceptionell och servicen oslagbar. Vi är överväldigade, glada och helt nöjda. Ge våra komplimanger till hela er fantastiska personal!”

– Sofia & Alexander

Bara 15 minuter från Göteborgs centrum finns en egen värld. Vårt vackra Blomstermåla har egen brygga och en festlokal som ligger utöver vattnet. Vad sägs om en vigsel på bryggan eller i vackra Särö Kyrka? Kom i båt till bryggan och ta er första skål tillsammans med era gäster precis vid havet.

Bröllopsmeny

2023

Ingår i alla menyer

Dukning med vita linnedukar, vita stolsöverdrag, personal, städning
Pris per person 1650:- för meny 1 & 2, 
1850:-  för meny 3
Priset är inklusive moms, vi reserverar oss för ändringar.

Komplett PA-system går att hyra för 2500:-


Avbokningsregler för middagsarrangemanget.
Kostnadsfri fram till 4 veckor före ankomst.
Om avbokning sker 4 veckor innan ankomst debiteras 25% av beställningens värde, 3 veckor innan ankomst debiteras 50%,
2 veckor innan 75% och 1 vecka innan 100% av beställningens värde.
Förändring av antalet gäster kan göras fram till fem dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre deltagare än förbokat. Allmänna villkor för avbokning, se www.visita.se


Återigen- för ytterligare funderingar hjälper vi mer än gärna till!

Blombukett

Galleri

Tvä män som håller om varandra
Ett brudpar i solnedgången
En man som sitter i rullstol med en tjej bredvid sig

Praktiska saker & ekonomi

Den inbetalda bokningsavgiften kommer att räknas av från den slutliga räkningen.
Vid avbokning följs Visitas avbokningsregler, se www.visita.se
Fram till 4 veckor före ankomst kostnadsfri avbokning.
Om avbokning sker 4 veckor innan ankomst debiteras 25% av beställningens värde, 3 veckor innan ankomst debiteras 50%, 2 veckor innan 75% och 1 vecka innan 100% av beställningens värde.

Ni väljer bland ett stort urval av förrätter, huvudmåltid och desserter som tillagas i restaurangen och serveras ert sällskap. Självklart ser vi till att det finns något för alla, oavsett laktosintolerans, glutenallergi eller speciell kosthållning av annan anledning. Glöm bara inte att meddela oss om specialkost i god tid!

Dessutom ingår lån av vår klassiska västkustinspirerade inredning, tvätt av använda textilier, diskning, städning och dylikt i priset. Hör gärna av er till oss så berättar vi i detalj allt som ingår innan du bokar.