Bröllop på Blomstermåla på Särö – låt oss ta hand om er denna dag

Ta del av vårt breda utbud
bröllop Preparty & afterparty

Bara 15 minuter från Göteborgs centrum finns en egen värld. Vårt vackra Blomstermåla har egen brygga och en festlokal som ligger utöver vattnet. Vad sägs om en vigsel på bryggan eller i vackra Särö Kyrka? Kom i båt till bryggan och ta er första skål tillsammans med era gäster precis vid havet.

bröllop på Särö

Varje bröllop grundar sig i en alldeles egen unik kärlekshistoria. Vi vill hjälpa till att fira er kärlek på här på Blomstermåla. Hos oss är ni i trygga händer. Över åren har vi byggt upp ett stort och duktigt kontaktnät med allt från florister till musiker och fotografer. Tveka inte att höra av er för goda råd. Vi tar hand om allt kring firandet på plats såväl på bröllopsdagen eller om det handlar om ett preparty eller brunch dagen efter er vigsel.

Vill du veta mer? Kontakta oss
Tfn: 031-93 69 20 eller Epost: info@blomstermala.se

”Med vigsel i Särö Kyrka & bröllopsskål på bryggan fick vi vårt drömbröllop”

”Vi fick allt vi önskade oss, vackraste utsikten och solnedgång till desserten”

Den stora dagen

Vi på Blomstermåla har erfarenhet att hjälpa er igenom eran stora dag. Med ett nätverk av fotografer, florister, den bästa DJ:n, liveband! Allt ni kan tänka er. Vi kan tipsa er om vackra ställen runt om här att fotograferas eller varför inte komma med båt till bryggan där era gäster väntar med ett glas Champagne? Det är viktigt att planera i tid framför allt om ni önskar ett större bröllop.

Solnedgång & vackra tal..

Champangeskålen i väntan på bröllopsparet som kommer med båt

Kan det bli vackrare?

Preparty dagen innan!

Skaldjursfrossa, en klassisk barbeque eller en brunch? Förläng din stora dag med ett kalas dagen före och brunch dagen efter. Att träffas för en enklare middag dagen innan bröllopet är ett trevligt sätt att samla gästerna och informera om morgondagens upplägg. Det är också ett perfekt tillfälle att hålla lite mer informella tal, för att avlasta talmängden under själva bröllopet.

Vill du veta mer? Kontakta oss

brunch och båttur Dagen efter!

Brunch – En dignande brunch dagen efter bröllopet är ett måste! Här landar såväl brudpar som gäster efter gårdagens emotionella resa. En perfekt möjlighet att öppna paket och se ut över vänskapskretsen som helt plötsligt har bildat nya livslånga vänskapsformationer? Varför inte avsluta med en uppfriskande båttur ut i skärgården?

Ring gärna vår bröllopskoordinator Katrin så hjälps vi åt att boka eran stora dag.

fotograf till eran stora dag

Bröllopsfotograf – Henrik Wergeland är en erfaren bröllopsfotograf som hjälper er att fånga detaljer och ögonblick på bild.

Tel: 0735005810
Mail: Info@henrikwergeland.se
Hemsida: Klicka här
Instagram: @weddingbywergeland

Praktiska saker & ekonomi

Den inbetalda bokningsavgiften kommer att räknas av från den slutliga räkningen.

Vid avbokning följs Visitas avbokningsregler, se www.visita.se

Fram till 4 veckor före ankomst kostnadsfri avbokning.

Om avbokning sker 4 veckor innan ankomst debiteras 25% av beställningens värde, 3 veckor innan ankomst debiteras 50%, 2 veckor innan 75% och 1 vecka innan 100% av beställningens värde.

Ni väljer bland ett stort urval av förrätter, huvudmåltid och desserter som tillagas i restaurangen och serveras ert sällskap. Självklart ser vi till att det finns något för alla, oavsett laktosintolerans, glutenallergi eller speciell kosthållning av annan anledning. Glöm bara inte att meddela oss om specialkost i god tid!


Dessutom ingår lån av vår klassiska västkustinspirerade inredning, tvätt av använda textilier, diskning, städning och dylikt i priset. Hör gärna av er till oss så berättar vi i detalj allt som ingår innan du bokar.