Skip to main content

Bröllop på Särö Blomstermåla – låt oss ta hand om er denna dag

Bröllop på Särö

Varje bröllop grundar sig i en alldeles egen unik kärlekshistoria. Vi vill hjälpa till att fira er kärlek här på Blomstermåla. Hos oss är ni i trygga händer. Över åren har vi byggt upp ett stort och duktigt kontaktnät med allt från florister till musiker och fotografer.

Tveka inte att höra av er för goda råd. Vi tar hand om allt kring firandet på plats såväl på bröllopsdagen eller om det handlar om ett preparty eller brunch dagen efter er vigsel.

Citat-tecken

Ett innerligt TACK för en alldeles magisk dag hos er! TACK för underbart god mat, och fantastisk service, världsklass rakt igenom. Vi är så tacksamma, lyckliga och nöjda. Hälsa all fantastisk personal!

– Joakim & Elisabeth
Ett brudpar

Bara 15 minuter från Göteborgs centrum finns en egen värld. Vårt vackra Blomstermåla har egen brygga och en festlokal som ligger utöver vattnet. Vad sägs om en vigsel på bryggan eller i vackra Särö Kyrka? Kom i båt till bryggan och ta er första skål tillsammans med era gäster precis vid havet.

Preparty dagen innan

Skaldjursfrossa, en klassisk barbeque eller en brunch? Förläng din stora dag med ett kalas dagen före och brunch dagen efter. Att träffas för en enklare middag dagen innan bröllopet är ett trevligt sätt att samla gästerna och informera om morgondagens upplägg. Det är också ett perfekt tillfälle att hålla lite mer informella tal, för att avlasta talmängden under själva bröllopet.
Några människor som skålar med bubbel
Citat-tecken

Ett innerligt TACK för en alldeles magisk dag hos er! TACK för underbart god mat, och fantastisk service, världsklass rakt igenom. Vi är så tacksamma, lyckliga och nöjda. Hälsa all fantastisk personal!

– Joakim & Elisabeth

Den stora dagen

Vi på Blomstermåla har erfarenhet att hjälpa er igenom eran stora dag. Med ett nätverk av fotografer, florister, den bästa DJ:n, liveband! Allt ni kan tänka er. Vi kan tipsa er om vackra ställen runt om här att fotograferas eller varför inte komma med båt till bryggan där era gäster väntar med ett glas Champagne?

Det är viktigt att planera i tid framför allt om ni önskar ett större bröllop.

Citat-tecken

Ett innerligt TACK för en alldeles magisk dag hos er! TACK för underbart god mat, och fantastisk service, världsklass rakt igenom. Vi är så tacksamma, lyckliga och nöjda. Hälsa all fantastisk personal!

– Joakim & Elisabeth
Ett dukat bord
En person som höjer glaset i en skål
En blombukett

Brunch och båttur dagen efter

Brunch – En dignande brunch dagen efter bröllopet är ett måste! Här landar såväl brudpar som gäster efter gårdagens emotionella resa. En perfekt möjlighet att öppna paket och se ut över vänskapskretsen som helt plötsligt har bildat nya livslånga vänskapsformationer? Varför inte avsluta med en uppfriskande båttur ut i skärgården?
Skärgården

Bröllopsmenyer

2024

Ingår i alla menyer

1 glas Cava till fördrinken, 1 glas vin till förrätten, 2 glas vin till varmrätten, kaffe. Dukning med vita linnedukar & linnesavetter, vita stolsöverdrag, personal, städning
P
ris per person 1850:- för meny 1&2.                   Meny 3 2.900:-

Priset är inklusive moms, vi reserverar oss för ändringar.

Komplett PA-system går att hyra för 2500:-


Avbokningsregler för middagsarrangemanget.
Kostnadsfri fram till 4 veckor före ankomst.
Om avbokning sker 4 veckor innan ankomst debiteras 25% av beställningens värde, 3 veckor innan ankomst debiteras 50%,
2 veckor innan 75% och 1 vecka innan 100% av beställningens värde.
Förändring av antalet gäster kan göras fram till fem dagar innan ankomst, sedan debiteras förbokat antal gäster även om sällskapet blir färre deltagare än förbokat. Allmänna villkor för avbokning, se www.visita.se


Återigen- för ytterligare funderingar hjälper vi mer än gärna till!

Blombukett

Bröllopsgalleri

Tvä män som håller om varandra
En ring som tas på på fingret
Ett brudpar i solnedgången
En bröllops-gång
En man som sitter i rullstol med en tjej bredvid sig

Fotograf till eran stora dag

Bröllopsfotograf – Henrik Wergeland
är en erfaren bröllopsfotograf som hjälper er att fånga detaljer och ögonblick på bild.

Två personer som håller handen
Ett bröllopspar
Två händer som håller i varandra
Två händer som håller i varandra
Ett par som håller handen och skrattar
Ett par som pussas på ett firande

Praktiska saker & ekonomi

Den inbetalda bokningsavgiften kommer att räknas av från den slutliga räkningen.
Vid avbokning följs Visitas avbokningsregler, se www.visita.se
Fram till 4 veckor före ankomst kostnadsfri avbokning.
Om avbokning sker 4 veckor innan ankomst debiteras 25% av beställningens värde, 3 veckor innan ankomst debiteras 50%, 2 veckor innan 75% och 1 vecka innan 100% av beställningens värde.

Ni väljer bland ett stort urval av förrätter, huvudmåltid och desserter som tillagas i restaurangen och serveras ert sällskap. Självklart ser vi till att det finns något för alla, oavsett laktosintolerans, glutenallergi eller speciell kosthållning av annan anledning. Glöm bara inte att meddela oss om specialkost i god tid!

Dessutom ingår lån av vår klassiska västkustinspirerade inredning, tvätt av använda textilier, diskning, städning och dylikt i priset. Hör gärna av er till oss så berättar vi i detalj allt som ingår innan du bokar.